HOME

U bent nu op de startpagina van de Ruilwinkel Oss. Wij hopen dat u alle informatie, nieuwtjes, linkjes, evenementen, markten enz. hier kunt terugvinden. Open de berichten onder aan de pagina door er op te klikken. Mocht u iets niet kunnen vinden of ziet u foutjes, meldt het aan ons als reactie, in de winkel of via het contactformulier.


Let op!

 

Wij zijn gesloten  op 1 april, 2e paasdag. En op 27 april, Koningsdag. Maar ook op de dag voor de markt, 19 april, zijn wij gesloten.

Tijdens de markt, op 20 april, wordt er met euro's gewerkt i.p.v. CrOssjes. De ruilwinkel is dan een gewone winkel, waar een CrOssje 50 eurocent is.U kunt op deze dag dus niks kopen/ruilen met CrOssjes!

 


Wat doen wij?

In een ruilwinkel worden artikelen en diensten geruild voor ruilpunten. In Ruilwinkel Oss noemen we deze ruilpunten CrOssjes. (samenvoeging van Credits en Oss) Zie de huisregels voor uitgebreide informatie over de ruilwinkel.

De koffie is ook bijna klaar, je hoeft hem alleen nog maar op te drinken…. De Ruilwinkel wil voor haar deelnemers ook een ontmoetingsplek zijn waar mensen elkaar kunnen treffen, een kopje koffie of thee kunnen drinken en een praatje kunnen maken. Voor vragen kunt u altijd contact opnemen met Ruilwinkel Oss. 

U kunt ons ook vinden op:

 

Beoordeling website

Rating: 3.2884615384615 sterren
52 stemmen