Links

Klik op de logo’s om naar de betreffende sites te gaan.

 

prota_logo

Platform Regio Oss Tegen Armoede

 

 

logo-ons-welzijnIeder mens telt mee

Ieder mens doet mee en telt mee, dat is onze missie. Wij geloven in een samenleving waarin iedereen van waarde is.

 

 

kansfonds-groen-1600pxKansfonds helpt mensen omzien naar de kwetsbaarsten in onze samenleving, zodat niemand buitengesloten raakt.

 

 

logo samsamGratis diensten, voor en door buren!

 

 

 

logo dichterbij 2 Dichterbij ondersteunt kinderen en volwassenen met een verstandelijke beperking, hun ouders en hun netwerk.

 

logo kunstfabriekKunstfabriek Oss is een atelier aan het St. Barbaraplein in de binnenstad van Oss, waar personen met een verstandelijke of meervoudige beperking de mogelijkheid krijgen om hun creatieve talenten verder te ontwikkelen.

 

 

logoAlgemene Senioren Vereniging Oss/Maasland, is een nieuwe vereniging voor senioren welke hun belangen behartigt, samenkomsten organiseert en nog veel meer.

 

 

logo millenniumdoelenHet Platform zet zich in om bekendheid te geven aan de Millenniumdoelen. Wij faciliteren lokale organisaties in de Gemeente Oss die zich bezighouden met het verwezenlijken van de acht millenniumdoelen in Oss en wereldwijd.

 

logo kringloopbedrijf ossKringloopwinkel in Oss.

 

 

Meubelmaker en restaurateur heeft tafels aan de Ruilwinkel gedoneerd.logo john habes


 

Indien u van mening bent dat er nog een link mist van soortgelijke, als bovenstaande, organisaties in de regio, of wilt u ook een donatie aan de Ruilwinkel doen, neem dan a.u.b. contact met ons op.

 

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.