Deelname

  • Iedereen vanaf 18 jaar kan deelnemer worden. U vult een inschrijvingsformulier in aan de balie van de Ruilwinkel en ondertekent dat. Hierop wordt uw inschrijfnummer vermeld.
  • U ontvangt een deelnemersbewijs in de vorm van een sleutelhanger, met daarop uw nummer.
  • Bij verlies van uw sleutelhanger geeft u dat meteen door aan de ruilwinkel. Voor het aanmaken van een nieuwe sleutelhanger wordt  €2,00 in rekening gebracht.
  • Met het ondertekenen van het inschrijfformulier accepteert u alle voor de Ruilwinkel Oss geldende regels. Tevens gaat u akkoord met het registreren van alle informatie die nodig is om het systeem te laten functioneren. Persoonlijke gegevens worden niet aan derden verstrekt! Zie ook overige voorwaarden.

Reden voor uitsluiting/beëindiging van het deelnemerschap van Ruilwinkel Oss zijn:
– Wanneer een deelnemer zich niet houdt aan de afspraken en regels van Ruilwinkel Oss of zich op enige wijze niet correct gedraagt;
– Het aanbieden van gestolen goederen; bij twijfel wordt er aangifte gedaan bij de politie;
– Het vragen van geld voor diensten en/of goederen die via de Ruilwinkel worden aangeboden;
– Het verhandelen en/of doorverkopen van in de Ruilwinkel verkregen goederen buiten de Ruilwinkel om, bijvoorbeeld via internet of op een rommelmarkt;
– Diefstal van goederen uit de Ruilwinkel en/of vergeten af te rekenen; bij twijfel wordt er aangifte gedaan bij de politie.

  • Elke nieuwe deelnemer krijgt bij inschrijving een welkomstpremie van 5 koffiemunten, en 5 CrOssjes.
  • Koffiemunten kosten per 5 stuks € 1,00.
  • Afmelden als deelnemer dient één maand van tevoren schriftelijk óf persoonlijk in de Ruilwinkel te gebeuren, de sleutelhanger dient dan te worden ingeleverd. Elke deelnemer zegt toe na afmelding/opzegging de Ruilwinkel Oss niet te verlaten met een positief CrOssjes-saldo. Indien er toch sprake is van een saldo, dan zal betreffende deelnemer ervoor zorgen dat het saldo op nul komt door het afnemen van goederen of diensten. Mocht dat niet lukken dan is het mogelijk om het resterende saldo CrOssjes te laten overschrijven naar een andere deelnemer of te doneren aan de Ruilwinkel zelf.
    Indien de deelnemer bij opzegging van de deelname zelf niet tijdig heeft aangegeven op welke wijze het resterende saldo moet worden verrekend, vervalt het saldo per einddatum automatisch aan de Ruilwinkel.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.