HET BESTUUR

Stichting Ruilwinkel Oss

 

De ruilwinkel is een stichting en staat ook als zodanig ingeschreven bij de KvK te Den Bosch onder nummer 61505404. De Ruilwinkel is opgericht door een initiatiefgroep van diverse organisaties en een aantal vrijwilligers onder coördinatie van Stichting Vivaan. Tegenwoordig opgegaan in Ons Welzijn Oss De organisatie wordt redelijk uitgebreid weergegeven in het onderstaande overzicht.


Hoe werken wij

 

Stichting Ruilwinkel Oss is een organisatie zonder inkomsten en draait geheel op vrijwilligers. Financiële bijdragen zijn daarom zeer welkom. Dit kan door te doneren op rekening NL 63 RABO 0191 9428 12 tnv Stichting Ruilwinkel Oss, de ruilwinkel heeft een ANBI status.

Het bestuur van de Stichting Ruilwinkel Oss staat onder deze informatie vermeldt. 
Wilt u contact met een van onze bestuursleden, vul dan het contactformulier in. Geen van de leden van het bestuur ontvangen een beloning voor hun werkzaamheden in de Ruilwinkel Oss. 

Bestuur

Voorzitter:
Liesbeth Kersten

Penningmeester:
Henk Huismans

Secretaris:
Inge Rouing

Algemeen bestuur

Berry Hermsen

Petra Bäumer

Betsy Wesseling

Vrijwilligers welkom

 

Bij de Ruilwinkel werken circa 40 vrijwilligers. Het team van vrijwilligers heeft diverse achtergronden of motivaties: Maatschappelijke betrokkenheid, Werkeloosheid, deeltijd werken of pensioen. Verbetering van de Nederlandse taal. Met of zonder beperking. dagbesteding/contacten en relaties opdoen. De gemene deler is het bestrijden van armoede, het bevorderen van  duurzaamheid en het stimuleren van sociale contacten.
Voelt u zich aangetrokken tot een of meer van onze doelstellingen of wilt u ons team graag versterken. Heeft u tijd over, handige vaardigheden, of wilt u gewoon leuk vrijwilligerswerk verrichten. Bij ons zijn diverse mogelijkheden en u kunt zich vast wel vinden in een van de diverse taken. Loop eens binnen, wordt meteen lid, maar informeer ook rustig bij een van onze medewerkers. U kunt natuurlijk ook gewoon een mail sturen via onze contactpagina.

Raad van Advies


Drs. Mari Peters,
voorzitter Prota / Met Elkaar

Drs. Alex van der Heijden,
Kwartiermaker bij Ons 
Welzijn, mede oprichter                       

Maria Dobbelsteen, medeorganisator evenementen in Oss, Stadspas Oss, lid van de Raad van Toezicht van een zorginstelling