TEAM EN DEELNEMERS

van Ruilwinkel Oss


Bij de Ruilwinkel werken circa 40 
vrijwilligers. Het team van vrijwilligers heeft diverse achtergronden of motivaties: Maatschappelijke betrokkenheid, Werkeloosheid, deeltijd werken of pensioen. Verbetering van de Nederlandse taal. Met of zonder beperking. Dagbesteding / contacten en relaties opdoen. De gemene deler is het bestrijden van armoede of het duurzaamheidsprincipe.

Door het team en zijn leden verstrekte foto's en algemene informatie over ruilactiviteiten worden niet aan derden verstrekt. De foto's worden slechts gebruikt voor activiteiten die, gelet op de doelstelling van Ruilwinkel, gebruikelijk zijn om de deelnemers informatie te verstrekken over het fenomeen "ruilen van goederen en diensten".

Informatie ten behoeve van sponsoren / subsidieverstrekkers bestaat uit niet naar personen te herleiden foto's


Nog meer vrijwilligers

 

De ruilwinkel heeft ook een mooi team van mensen die geheel belangeloos werken op het naastgelegen kerkhof. Zij zorgen er voor dat niet alleen in en om het kerkhof alles netjes blijft, maar doen ook het onderhoud rond het gebouw.  Dit doen zij met veel plezier en inzet, maar ook helemaal belangeloos. Wij als Ruilwinkel zijn al deze mensen dankbaar en hebben respect voor al het mooie, maar harde werk, dat zij ieder jaar weer leveren. Bedankt allemaal.

 

En ook zijn er natuurlijk nog heel veel deelnemers van de ruilwinkel. Zonder hen viel er natuurlijk ook niets te ruilen. Dus ook bedankt naar alle deelnemers en dat jullie nog maar heel veel willen blijven ruilen.

Deelnemers

 

  1. Iedereen vanaf 18 jaar kan deelnemer worden.

  2. U vult een inschrijvingsformulier in aan de balie van de Ruilwinkel en ondertekent dat. Hierop wordt uw inschrijfnummer vermeld.

  3. U ontvangt een deelnemersbewijs in de vorm van een sleutelhanger, met daarop uw nummer.

  4. Bij verlies van uw sleutelhanger geeft u dat meteen door aan de ruilwinkel.

  5. Voor het aanmaken van een nieuwe sleutelhanger wordt  €2,00 in rekening gebracht.

  6. Met het ondertekenen van het inschrijfformulier accepteert u alle voor de Ruilwinkel Oss geldende regels. Tevens gaat u akkoord met het registreren van alle informatie die nodig is om het systeem te laten functioneren. 

  7. Persoonlijke gegevens worden niet aan derden verstrekt! Zie ook onze privacyregels onderaan de pagina.

  8. Voor iedereen gelden uiteraard ook de normale gedragsregels. Deze kunt u ook nog nalezen in onze gedragsregels, onder iedere pagina te vinden.